Företag

Glada anställda vid mötet.
HELHETSLÖSNING
FÖR AFFÄRSNÄTVERK

Helhetslösning för företagets nätverkande

Ta hand om ditt företags löpande ärenden smidigt på Populon. I kommunens gemensamma kalender kan du hålla reda på vad som händer i ditt område. Du kan lätt kontrollera alla anbud relaterade till kommunal upphandling. Informera effektivt dina intressenter om kommande evenemang, hitta kunder och samarbetspartner och bilda nätverk.

Evenemangs- och bokningskalender
Organisation av evenemang
Nyheter och meddelanden till intressentgrupper
Betalningshantering

Populon tjänster för företag

MER SYNLIGHET FÖR DINA TJÄNSTER

Förbättra företagets synlighet och utöka din kundkrets enkelt genom att skapa ett Popuon-konto för ditt företag. Med det kan du mångsidigt presentera företagets produkter och tjänster. Lägg till de nyckelord som beskriver din verksamhet, så att kunder och personer med ansvar för kommunens upphandling snabbt kan hitta de tjänster de letar efter.

I EVENEMANGSKALENDERN SER DU VAD SOM HÄNDER I DITT OMRÅDE

I den gemensamma kalendern ser du i realtid vad som händer i ditt område och när. Välj för dina evenemang, kampanjer och nyhetsbrev en tidpunkt som inte överlappar andra aktiviteter i kommunen. Du kan också bilda nätverk med andra företagare och ordna gemensamma evenemang.

PRAKTISK HJÄLP MED ATT ARRANGERA EVENEMANG

Sköt rutiner relaterade till att arrangera evenemang enkelt på ett och samma ställe. Bjud enkelt in deltagare med Populons evenemangsfunktion. Begär offerter från evenemangsproducenter, boka lokaler och måltider, skicka inbjudningar, gör deltagarlistor, samla in deltagaravgifter och välj en lämplig tid för evenemanget.

EFFEKTIV KOMMUNIKATION MED INTRESSENTGRUPPER

Dela för alla öppna eller till separata målgrupper adresserade nyheter, anmälningar och meddelanden behändigt via Populon. Meddelandena riktas till rätt företag baserat på de nyckelord som företaget fastställt. I Populon hittar du också kommunala tillkännagivanden om anbudsförfaranden relaterade till olika upphandlingar.

SMIDIG BETALNINGSHANTERING

Effektivisera insamlingen av medlems- och deltagaravgifter, följ upp transaktioner och hantera betalningspåminnelser via Populon. För hanteringen av betalningar debiteras en rimlig avgift enligt prislistan.

Tips för hur du använder kalendern: Spara och bädda in kalendern på din egen webbplats. Du slipper dubbel uppdatering och föråldrad information.

Gör så här för att registrera dig

  1. En penna och ett papper inuti en cirkel. REGISTRERA DIG
    SOM ANVÄNDARE
  2. En figur med ett plustecken inuti en cirkel. ÖPPNA
    DITT KONTO
  3. En pil som en cirkel med tre tecken inuti. SKAPA EN GRUPP
  4. En triangel inuti en cirkel. BÖRJA ANVÄNDA
    TJÄNSTEN

Registrera dig här för Populon

Skapa din grupp genom att registrera dig i tjänsten. Fyll i din e-postadress och valfritt lösenord.

Bastjänsterna är avgiftsfria. Populon-tjänsten finns på finska och på engelska.

Ladda ner Populon-appen till din telefon från Google Play eller App Store.