Maksupalvelun Käyttöehdot

Maksupalvelun käyttöehdot, 1.5.2022

Maksut-osiossa voit luoda erilaisia maksuja, esimerkiksi jäsen- tai tapahtumamaksuja, ja lähettää ne jäsenille ja muille osallisille maksettavaksi.

Maksaminen ja tilitykset

  • Laskut maksetaan Populon-palvelun kautta, jossa maksun välittäjänä toimii Paytrail Oy (maksupalvelun tarjoaja). Maksut vahvistetaan pankkitunnuksilla tai muulla maksutavalla valitsemalla näytöltä maksutapa. Maksut voi maksaa myös paperisella laskulla.
  • Toiminnon tuottaa Paytrail Oyj, jonka kautta maksut tilitetään Populon.fi–palvelua tuottavan Yoso Oy:n maksuliiketilille.

Maksupalvelutarjoaja

  • Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839–7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

    Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839–7. Osoite Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä. www.paytrail.com

  • Maksujen tilitys yhteisön omalle tilille tapahtuu määrittämällä Populonin ylläpitoliittymän Asetuksista tilitysaika. Tilitys näkyy yhteisön tilillä 3–5 pankkipäivän kuluttua. Tilitystä voi myös pyytää erikseen sopimalla Populonin asiakaspalvelun kanssa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@populon.fi. Tällöin tilitetään siihen mennessä kertyneet maksut.
  • Yhteisön tilille tilitettävästä summasta on vähennetty transaktio- ja palvelumaksut.
  • Maksut-osiossa kohdassa Tilitykset voi seurata maksujen ja tilityksien tilaa sekä katsoa tapahtumatietoja.

Hinnoittelu

  • Jokaisesta kerätystä ja toteutuneesta maksusta peritään 0,8 € transaktiomaksu.
  • Tilityksestä yhteisön tilille veloitetaan palvelumaksu 10 € / kerta

Muutokset

Maksujen käyttöehtojen ja hinnoittelun muutoksista informoidaan yhteisöjen pääkäyttäjiä sähköpostitse 1 kk ennen niiden voimaantuloa.