Haasta byrokratia ja keskity nauttimaan harrastuksestasi

Yhdeksän ihmistä ui vierekkäin punaiset uimalakit päässä, kuvattu ylhäältä.

Mitkä ovat mielestäsi yhdistys- ja seuratoiminnan suurimmat haasteet?

Tiedottaminen, yhteystietojen ylläpito ja osallistumismaksujen hallinnointi ovat varmaan eniten aikaa vieviä hallinnollisia toimintoja, joihin harva vapaaehtoisesti haluaa osallistua.

Mitä jos säästäisit aikaasi ja hermojasi samalla, kun vähennät hallinnollisten toimien kustannuksia. Tehokkaan yhteisöpalvelun avulla ratkaiset haasteet ja voit keskittyä nauttimaan harrastuksestasi ja yhteisösi oikeisiin asioihin.

4 keinoa vähentää byrokratiaa

  1. Keskitetyllä laskutuspalvelulla pidät budjetin kurissa, kun voit seurata jäsen- ja osallistumismaksujen keräystä osallistujatasolla. Itse asiassa tämä tuo myös rahallisia säästöjä, kun näet maksut reaaliajassa ja saat tilitettyä esimerkiksi varuste- ja tapahtumamaksut yhdellä kertaa.
  2. Yhteystiedot pysyvät tietoturvallisessa ympäristössä ja niitä on helppo pitää ajan tasalla. Varsinkin toimintakauden alussa uusien osallistujien tietojen kerääminen ja muutokset hoituvat näppärästi, koska tietojen ylläpidosta vastaavat jäsenet itse.
  3. Tiedottaminen ja erityisesti kiireelliset viestit menevät oikeille henkilöille yhdellä kertaa. Et tarvitse erillisiä sähköpostilistoja eikä toiminnasta vastaavien tarvitse miettiä, kenellä olikaan viimeisimmät yhteystiedot, kun ne löytyvät aina yhdestä paikasta.
  4. Mobiilisovelluksessa sinulla on tietopankki aina mukanasi. Tapahtumatiedot, osallistumisilmoitukset, ajantasainen kalenteri ja yleiset tiedotteet sekä yhteystiedot kulkevat kätevästi mukanasi.

Populonilla taklaat seurasi hallinnolliset toimet turvallisessa palvelussa.

  • Rekisteröidy käyttäjäksi, tuo jäsentiedot ja kutsu heidät mukaan.
  • Täytä tapahtumakalenteri, jonka voit upottaa myös kotisivuillesi.
  • Ota samalla mobiilisovellus käyttöön. Näin kalenteri ja tiedotteet kulkevat aina mukanasi. Saat myös muistutuksen tulevista tapahtumista mobiilisovellukseen.
  • Nyt voit myös laittaa jäsenille ja asiakkaille tiedotteet turvallisen kanavan kautta. Keskitetyn yhteystietokannan kautta laitetut viestit menevät aina oikeaan osoitteeseen. Et tarvitse enää erillisiä sähköposti- ja puhelinnumerolistoja.
  • Populon on maksuton, voit kokeilla sitä heti ilman koeaikaa tai rajoitettuja toimintoja.

Populon sopii myös yrittäjille. Olet sitten fysioterapeutti, Personal Trainer tai laulunopettaja, saat laajemmat palvelut kuin perinteinen CRM-palvelu.

Tutustu Populoniin ja ota tietopankki käyttöösi

Rekisteröidy Populoniin tästä

Julkaistu 29.7.2021, Nina Lehtman